O nama

Društvo PRIMA VIA specijalizirano je za ispunjavanje zakonske obveze vođenja poslovnih knjiga  kako za društva s ograničenom odgovornošću tako i za obrtnike te neprofitne organizacije. Također pružamo i usluge savjetovanja s ciljem upravljanja porezima a isto tako i savjetovanja s ciljem unapređenja razine poslovanja odnosno povećanja profitabilnosti.

MISIJA

Naša misija olakšati život poduzetnicima  na način da  “papirologija” prestane biti njihov teret i briga te na taj način osloboditi njihovo vrijeme za razvoj i unapređenje vlastitog poslovanja. Putem mreže suradnika omogućiti savjetovanje i educiranje klijenata kako bi mogli donijeti ispravnu poslovnu odluku.

VIZIJA

U budućnosti želimo postati jedna od vodećih tvrtki u branši koja će biti pokretač korištenja naprednih tehnologija a sve s ciljem ubrzavanja protoka dokumenata i informacija. Kao rezultat navedenog želimo postići ažurnost evidentiranja poslovnih promjena gotovo u realnom vremenu, dostupnost za savjetovanje u svakoj situaciji, biti oslonac poduzetnicima kod donošenja poslovnih odluka.